ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ


6 Δεκεμβρίου 2017

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Επειδή έχουμε χρέος να διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και αφού σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά για το ζήτημα της διεκδίκησης των μισθολογικών μας προαγωγών αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους όσους επιθυμούν να προσφύγουν δικαστικά και να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους αυτό.  Είναι ξεκάθαρο ότι παράλληλα η ΔΑΚΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη συνδικαλιστική επίλυση του θέματος αυτού αναδρομικά.


Φροντίσαμε ώστε η προσφορά που επιτύχαμε ως παράταξη να παρέχει στους συναδέλφους την απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε συνεννόηση απευθείας με τον δικηγόρο που θα αναλάβει.  

Κατόπιν των ανωτέρω όσοι ενδιαφέρονται να προσφύγουν νομικά μπορούν να επιλέξουν την προσφυγή με τον γνωστό εργατολόγο Περπατάρη Δημήτριο,  με τους εξής όρους :

1)35€ για έξοδα σύνταξης και κατάθεσης ανά εργαζόμενο

2) Ποσοστό Νομικού Συμβούλου 5% σε περίπτωση δικαστικής είσπραξης και 2,5% σε περίπτωση εξωδικαστικής είσπραξης κατόπιν έγγραφης εντολής του κάθε εργαζόμενου.  Τα ποσοστά αυτά αφορούν το καθαρό ποσό που θα λάβει κάθε εντολέας, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα του παρελθόντος.

3)Στο ως άνω ποσοστό συμψηφίζεται το ποσό που προκαταβλήθηκε (35 €).

4) Λύση της σχέσης και ανάκληση εντολής αζημίως και οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί από τον έκαστο εντολέα (ο δικηγόρος κρατά μόνο το ποσό της προκαταβολής των 35 €).

Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει αρχικά να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση καθώς και να καταβάλουν το ποσό της προκαταβολής, στους συναδέλφους :

Σουλιώτης Δημήτρης 749 5016 Λαοδικείας,  Ποθητός Αντώνης 6974704096 Γλυφάδα, Γρατσία Αναστασία 2102144468 Περισσός, Βλαχοπουλιώτης Γιώργος 6937860114 Νίκαια, Κατσέλης Ηλίας 6936545392 Θήβα, Πατακιάς Κώστας 6948754233 Μενίδι.


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.