1Η ΜΑΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑθήνα, 30 Απριλίου 2018

1Η ΜΑΙΟΥ


Άλλη μια Πρωτομαγιά, η όγδοη, μέσα στη μνημονιακή κρίση για τους Έλληνες. Ανασφάλεια, αβεβαιότητα, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ομαδικές απολύσεις και καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι αυτά που πρέπει να αντιπαλέψουμε.

Φτάνει πια!


Απαιτούμε ισονομία, εργασιακή σταθερότητα για τους πολίτες, το δίκιο μερίδιο μας από την ευημερία που εμείς παράγουμε, αγωνιζόμαστε για το δίκιο των πολλών και όχι των δανειστών.

Συσπειρωνόμαστε και απεργούμε για να περιφρουρήσουμε τις θέσεις εργασίας,  για  ένα κοινωνικό σύστημα ασφάλειας και πρόνοιας για όλους που το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια θα είναι αυτονόητα και κανείς δε θα καλείται να ζήσει με 250€ το μήνα. 

Οι δυνάμεις της εργασίας και η νέα γενιά είναι η  κινητήριος δύναμη για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

Καλούμε όλους, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, φοιτητές, να συμμετάσχουν μαζικά, αποφασιστικά και δυναμικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Συνδικάτων.

Τα επιτεύγματα του Εργατικού Κινήματος που κατακτήθηκαν με αγώνες ετών δεν θα επιτρέψουμε να γκρεμιστούν μέσα στα μνημόνια που υπέγραψαν άλλοι για λογαριασμό μας.

Όλοι μαζί στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης του Μάη σε όλη τη χώρα, στην Αθήνα 11 π.μ. στην πλ. Κλαυθμώνος.


Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΛΑ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.