Ο χρόνος τελειώνει, ο αγώνας μας ποτέΚατόπιν πολύμηνων διαπραγματεύσεων η αρμόδια επιτροπή για την νέα συλλογική σύμβαση κατέληξε σε ένα σχέδιο συλλογικής σύμβασης στο οποίο τα βασικά αιτήματα που έχουν εγκαίρως τεθεί από τους εργαζόμενους ΔΕΝ ικανοποιούνται με πρόφαση τα μνημόνια από τα οποία βγαίνουμε σε λίγες μέρες.

Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ εμμένει στην υπογραφή μιας Σύμβασης που θα περιέχει τον άξονα των βασικών μας αιτημάτων όπως από την αρχή τα έχουμε διατυπώσει:
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενσωμάτωση της ΑΤΑ στον μισθό, διόρθωση των τριετιών που κακώς έχουν παγώσει στην ΕΥΔΑΠ.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας σύρει στην υπογραφή μιας Σύμβασης υπό το κράτος του πανικού γιατί τελειώνει η μετενέργεια.
Καλούμε την ΟΜΕ να οργανώσει ανοιχτή συγκέντρωση των εργαζομένων,  ώστε αφού γίνει πλήρης ενημέρωση να θέσουμε όλοι μαζί τα όρια των διαπραγματεύσεων. 
Σύσσωμη η ΟΜΕ διαφωνεί στην τροποποίηση του τελευταίου άρθρου της ΣΣΕ που συμπεριλαμβανόταν σε όλες τις προηγούμενες συμβάσεις, σύμφωνα με την οποία, αν υπογραφεί ουσιαστικά βάζει ταφόπλακα σε όλες τις δικαστικές διεκδικήσεις των συναδέλφων.
Γεννά ερωτήματα η στάση του κ. Αγγελάκη που συντάσσεται με τη Διοίκηση ενάντια στην ΟΜΕ ως προς την τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου.  Αυτό ήταν και η αφορμή που στο προηγούμενο ΔΣ, ο κ. Αγγελάκης επιτέθηκε φραστικά τόσο στον Οργανωτικό Γραμματέα όσο και στην Αντιπρόεδρο της ΟΜΕ.  Οι τραμπουκισμοί του κ. Αγγελάκη προς μέλη του Δ.Σ. της ΟΜΕ. και γενικότερα σε συναδέλφους δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη. Την καταδικάζουμε και συνιστούμε ψυχραιμία.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος

Ρούλα Κωστοπούλου
Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Σουλιώτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.