Απόσπασμα της ομιλίας του Κώστα Μπακογιάννη για την υποψηφιότητα του στον Δήμο Αθηναίων Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης.
 Ύστερα από την  πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του, όπου δεσμεύτηκε σε μια «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια».

Στην ομιλία του παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα δώσει έμφαση στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών, με βελτίωση των υποδομών, ενίσχυση της καθαριότητας και αύξηση των χώρων πράσινου.
Πρωτοφανή στοιχεία για πολιτικό, σε αυτή την ομιλία, είναι ότι κυριάρχησε η αμεσότητα, η απλότητα και ο καθαρός λόγος, μακριά από την υπεροψία του πολιτικού  και την ξύλινη γλώσσα!
 Επίσης από την Τρίτη, ο κ. Μπακογιάννης ξεκινά εξόρμηση στην πρωτεύουσα, με περιοδείες σε γειτονιές προκειμένου να ενημερωθεί από τους ίδιους τους πολίτες για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν. 
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ παρούσα και σύσσωμη στην εκδήλωση, στηρίζει και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο της Αθήνας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.