ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Αθήνα, 21 Ιουνίου 2019
Το προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσεων που εποπτεύει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του κ, Σπίρτζη συνεχίζεται και μάλιστα με την συμμετοχή του ΔΣ του Υπερτμαμείου. Όργιο φημών, fake news κατά της ΝΔ και εξυπηρετήσεις ημετέρων διαμορφώνουν πλήρως τι συμβαίνει σήμερα στο παρά πέντε της αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση.  Είναι ανήκουστο για να μην πούμε ανήθικο να επιχειρούν να αλλάξουν διοικήσεις στις εταιρείες που εποπτεύει το Υπερταμείο, δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές. 
Η διοίκηση του Υπερταμείου η οποία και αυτή ελέγχεται και θα κριθεί για το έργο της, το μόνο που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να παρατείνει τη θητεία των διοικήσεων στις εταιρείες που εποπτεύει για λίγο χρονικό διάστημα ώστε να λειτουργήσουν ομαλά μέχρι και τις εκλογές.  Είναι απαράδεκτο να αξιολογεί «τεχνοκράτες» και στελέχη για τις διοικήσεις αυτών των εταιρειών με μόνο σκοπό την παχυλή αποζημίωση που θα απαιτήσουν από την ερχόμενη κυβέρνηση αποχωρώντας.
Κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ορίζει τις διοικήσεις των εταιρειών που εποπτεύει έτσι ώστε να εφαρμόζεται το πρόγραμμα της αλλά και να κρίνεται για το έργο της.
Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση τακτοποίησης και εξυπηρέτησης ημετέρων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να τους αφήσει πίσω. Είναι έργο της επόμενης κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας,  η υλοποίηση της αποκοματικοποίησης του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ώστε να διασφαλιστεί επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη σε ένα υγιές και ανεξάρτητο περιβάλλον προς όφελος των πολιτών .

Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.