ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΙούλιος 2019
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση,  Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Γεν. Γραμματέα της ΔΑΚΕ ΙΤ, στη ΓΣΣΕ, παρουσία και του ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ, υποψήφιου στο Νότιο Τομέα Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 16:30 στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52/Αίθουσα “Ευρώπη”), θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Ι.Τ. προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά, να αναλυθούν και να αποτιμηθούν οι τρέχουσες σημαντικές πολιτικές, κοινωνικές και συνδικαλιστικές εξελίξεις.
Με δεδομένη την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, το πρώτο μέρος της συνεδρίασης θα είναι αφιερωμένο στις κρίσιμες Εθνικές Εκλογές της 7ηςΙουλίου με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα – Β΄ Αθηνών Κωστή Χατζηδάκη.
Επισημαίνεται ότι στην ανοικτή προς όλα τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές της ΔΑΚΕ Ι.Τ. εκδήλωση θα συμμετέχουν απευθύνοντας χαιρετισμό οι κάτωθι υποψήφιοι Βουλευτές:

  • ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – Β΄ Αθηνών: Ιωαννίδης Σάκης, Κωστόπουλος Νίκος, Ρουσόπουλος Θεόδωρος
  • ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – Β΄ Αθηνών: Δένδιας Νικόλαος, Θεοχάρης Χάρης, Παναγιωτόπουλος Πάνος
  • ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – Β΄ Αθηνών: Γιακουμάτος Γεράσιμος, Πανταζή Τζένη
  • ΑΤΤΙΚΗΣ: Βορίδης Μάκης, Κόλλια Βάσω
  • Α΄ ΑΘΗΝΩΝ: Δαμουλιάνου Κυριακή, Λουκέρη Σοφία, Μπογδάνος Κων/νος, Πλεύρης Αθανάσιος,  Τσιόδρας Δημήτριος, Φορτσάκης Θεόδωρος
  • Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ: Μανωλάκος Νίκος
  • Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Λιβανός Μιχάλης , Μαρκόπουλος Δημήτριος,
Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ


ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.7.2019

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος

Ρούλα Κωστοπούλου
Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης ΣουλιώτηςΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.