ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δ/νση Εσωτερικού Ελεγχου ξαναχτύπησε!
Πρωτoφανή αρνητική έκπληξη μας δημιουργήθηκε όταν ενημερωθήκαμε για τακτικές-μεθοδεύσεις που εισάγει η Δ/νση Εσωτερικού Ελέγχου,απαιτώντας από συναδέλφους να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση (στοχοποιώντας συγκεκριμένα πρόσωπα) που ουσιαστικά παραπέμπουν σε άλλες εποχές!
Συγκεκριμένα ζητά,πέραν και άλλων, να δηλώσουν Υπεύθυνα οι συνάδελφοι,ότι σύγκρουση συμφερόντων είναι, αν ο ίδιος ή ένα συγγενικό τους πρόσωπο, η φίλος τους(!!), συμμετέχει σε Διοικήσεις Σωματείων,Συνδέσμων, η ΄0ργανώσεων!!
Το οξύμωρο και περίεργο επίσης είναι, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία να καταργούνται με αυτόν τον τρόπο Συνταγματικές ελευθερίες, με τη σύμφωνη κιόλας γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΥΔΑΠ! Θεωρεί δηλαδή ο Δ/ντής των Νομικών Υπηρεσιών, ότι η άσκηση νομίμων δικαιωμάτων ενός πολίτη, έχει ως συνέπεια την δυσμενή επαγγελματική του μεταχείριση;
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ μετά τη σημερινή δημόσια καταγγελία, δηλώνουμε ότι αν χρειαστεί θα προσφύγουμε αρμοδίως για την τήρηση της νομιμότητας και δεοντολογίας. Καλούμε και αναμένουμε από τη Διοίκηση την απόσυρση της συγκεκριμένης Δήλωσης.

Υ.Γ. Αληθεύει ότι αυτή η Δήλωση ζητήθηκε μετά  από καταγγελία κάποιων που είναι ελεγχόμενοι για διάφορα αδικήματα από την Εισαγγελία Αθηνών;


                                    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.