ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τα μέλη της, που παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας της κεντρικής ΔΑΚΕ. Συναγωνιστές, Δακίτισσες και Δακίτες, συνοδοιπόροι στους κοινούς αγώνες από όλους τους χώρους του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ανταλλάξαμε ευχές και απόψεις σε κλίμα δικαιολογημένης αισιοδοξίας, όχι μόνον για όλους τους εργαζομένους, αλλά και για τους πολίτες της χώρας στη νέα πολιτική και κοινωνική κατάσταση, που διαμορφώνεται με την ελπιδοφόρο διακυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι κ.κ. Γιώργος Στεργίου, Γ.Γραμματέας Ν.Δ., Νίκος Παγώνης, Γραμματέας Ε.Κ.Ο. Ν.Δ., Θεόδωρος Κόλλιας, Γραμματέας Συνδικαλισμού Ν.Δ., Νίκος Κωστόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών και Δ/νων Σύμβουλος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, καθώς και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.
Ιδιαίτερη δικαίωση των Δακιτισσών/ών - μεταξύ άλλων – υπήρξε η ευχή του Γραμματέα Συνδικαλισμού της Ν.Δ., Θεόδωρου Κόλλια, για την πρώτη θέση της ΔΑΚΕ στο επικείμενο Συνέδριο.
Παρά τις «ανίερες» συμμαχίες αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι έντιμοι και δίκαιοι αγώνες αναγνωρίζονται!
Τον «δρόμο» δείχνει πάντα η μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη, υπό την σκέπη της οποίας πορευόμαστε όλες και όλοι!
Συνεχίζουμε!!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.