Δ.Α.Κ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


«Εάν διαφωνείς με τη Δημοκρατία,

τόσο το «χειρότερο» για τη Δημοκρατία»…

 

                                                                                  Αθήνα, 22α Φεβρουαρίου 2021

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Έντονα θορυβημένοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την προσπάθεια του συνδικαλιστικού – κομματικού αριστερού μπλόκ στην Ε.ΥΔ.Α.Π. να επιβάλει παράνομα, αντικαταστατικά και αντιδημοκρατικά μία μονοπαραταξιακή υποτιθέμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει «χάος» αφ’ ενός στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων ενόψει της διαπραγμάτευσης της νέας Σ.Σ.Ε. «εξυπηρετώντας» τις πολιτικές κατευθύνσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αφ’ ετέρου στην ίδια την Εταιρεία.

Μετά το υποτιθέμενο «Συνέδριο» – παρωδία, που νομίζουν ότι πραγματοποίησαν, προσπαθούν να παραπλανήσουν και να πείσουν το προσωπικό της Εταιρείας και τη Διοίκηση ότι μόνο η Συμμαχία – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκπροσωπεί όλους τους εργαζομένους!

Παραλείπουν, ωστόσο, να πληροφορήσουν τους εργαζομένους ότι οι παράνομες και αντικαταστατικές πρακτικές του «Συνεδρίου» – παρωδία έχουν προσβληθεί στις αρμόδιες Αρχές, σε αντίθεση με τη νόμιμη μετά από ανασυγκρότηση Διοίκηση της ΟΜ.Ε., που ουδέποτε προσεβλήθη και στην οποία συμμετέχουν και οι ίδιοι αναλογικά χωρίς αποκλεισμούς.

Παλαιές πρακτικές διεθνώς και πλήρως αποτυχημένες…

Αυτή είναι – μεταξύ άλλων – και η ποιοτική διαφορά μας!

Με μία λέξη, είτε τους αρέσει, είτε όχι, λέγεται Δημοκρατία!

Σχετικά με ανακοινώσεις σκοπίμως επικαλούμενες προς παραπλάνηση των εργαζομένων ότι «μέρος της Δ.Α.Κ.Ε.» δήθεν συμμετείχε στο «Συνέδριο» – παρωδία Συμμαχία – ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημερώνουμε υπεύθυνα και θεσμικά ότι μετά την ομόφωνη απόφασή μας για τη διαγραφή των συναδέλφων μηχανικών, Γεωργίου Δήμτσα και Μαίρης Λιάπη, οι τελευταίοι είχαν απομακρυνθεί εδώ και αρκετούς μήνες ιδεολογικά, συνδικαλιστικά και καταστατικά από τη Δ.Α.Κ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π.

Διαπιστώνοντας ότι η ανοχή πολλές φορές ερμηνεύεται ως αδυναμία και υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή το θράσος και η απόγνωση δεν «οδηγούν μακρυά…», τους ευχόμαστε «Καλή συνέχεια!» στην Κομματική και Συνδικαλιστική τους διαδρομή στους κόλπους της Συμμαχίας – ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όπου άλλωστε συμμετείχαν σε κοινό ψηφοδέλτιο στο υποτιθέμενο «Συνέδριο» – παρωδία Συμμαχία – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του αριστερού μπλόκ της Ε.ΥΔ.Α.Π.!

Πλέον, «Έχουν γνώση οι Φύλακες!».

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ                                ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.